Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Haemme vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja

Etsimme joukkoomme yhtä vuoropäällikköä tai sellaiseksi haluavaa henkilöä täydentämään joukkoamme. Tunteja on tarjolla 60h/3vko.

Vuoropäällikkönä vastaat vuorosi aikana henkilöstöstä, tunnusluvuista, tulostavoitteista sekä varaston hallinnasta.
Työ on tiimityötä ja painottuu pitkälti iltavuoroihin sekä viikonloppuihin. Toivomme hakijalta pitkää ja vankkaa kokemusta Hesburgerista, aikaisempi esimieskokemus on plussaa, mutta asenne on jälleen se mikä ratkaisee.

Tulevalla esimiehen tulee olla iloisen palvelun ammattilainen jonka hymy ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä, jaksaa innostaa ja motivoida henkilöstöä aina vaan parempiin tuloksiin, omaa hyvän paineensietokyvyn ja on valmis noudattamaan Hesburgerin LPS-kriteereitä vieden yksikköämme aina vain kirkkaampia tähtiä kohden.

Työ alkaa 1.11.2016 Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja ja työhakemukset: ravintolapäällikkö Paula Sankala +358407371845 / paula.sankala@hesburger.fi

Työnantaja: Merituulen Burger Oy Sijainti: Isonniitynkuja 2, 02270 ESPOO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: paula.sankala@hesburger.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Isonniitynkuja 2, 02270 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Merituulen Burger Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Isonniitynkuja 2, 02270 ESPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa