Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme motivoituneen ja ammattitaitoisen joukkoomme jatkoksi osaavia raskaankaluston asentajia. Hakijalta odotamme positiivista asennetta, tunnollisuutta, ahkeruutta sekä valmiutta uuden oppimiseen ja omaksumiseen. Ajoneuvosähköjen tuntemus ja aiempi raskaankaluston korjaamisesta hankittu kokemus luetaan eduksesi. Englanninkielentaito ja halukkuus osallistua alan koulutuksiin, joista osa saatetaan järjestää myös muualla EU:n aluella, on ammattitaidon kartuttamiseksi suotavaa. Kaikki ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kaarina Asennus, huolto ja puhtaanapito Kaarina ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Kaarina .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vuola Trucks and Trailers Ky Y-tunnus 0556540-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Vuola Trucks and Trailers Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus