Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Ratainsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Senior Software Engineer

Zervant Oy

02150 - Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Tampere

Amnesty International Suomen osasto

33100 - Tampere

B2B-asiakashankkija

Suomen Perintätoimisto Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lakea Oy on valtakunnallisesti toimiva kiinteistöalan yritys. Liiketoimintaamme kuuluvat rakennuttaminen, isännöinti ja asuntopalvelut. Omistajiamme ovat 15 pohjalaista kuntaa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella. Lisäksi meillä on toimistot Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Liikevaihtomme on vuositasolla 14 miljoonaa ja teemme sen yli 30 ammattilaisen voimin. Tutustu yritykseen tarkemmin osoitteessa www.lakea.fi. Haemme nyt Vaasaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Vaasa kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuokravälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Lakeusrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus