Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuokravälittäjä, Vuokraturva Oy, Helsinki Asuminen ja kodin vaihtaminen ovat sydäntäsi lähellä. Näet itsesi haastavassa ja vaihtelevassa työssä. Olet työtä pelkäämätön asiakaspalvelun ammattilainen ja kuin kotonasi liikkuvassa työssä, jossa omalla työpanoksellasi voit vaikuttaa ansioihisi. Olet itsenäinen tiimipelaaja ja kaipaat työtä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Useampikin naru pysyy yhtä aikaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Helsinki kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vuokraturva Oy Y-tunnus 1543822-4 Toimiala Asuntojen vuokraus Rinnakkaistoiminimet Omaneliö, Tuottoturva, Myyntiturva, Uudenmaan Takuuvälittäjät, Remonttiturva, Siivousturva, Suomen Vuokratakuu, Suomen Vuokravakuus, Suomen Vuokratakaus, Suomen Vuokraturva, Vuokraturva Helsinki Relocation

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuokravälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Vuokraturva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus