Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuokravälittäjä, Vuokraturva Oy, Helsinki Asuminen ja kodin vaihtaminen ovat sydäntäsi lähellä. Näet itsesi haastavassa ja vaihtelevassa työssä. Olet työtä pelkäämätön asiakaspalvelun ammattilainen ja kuin kotonasi liikkuvassa työssä, jossa omalla työpanoksellasi voit vaikuttaa ansioihisi. Olet itsenäinen tiimipelaaja ja kaipaat työtä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Useampikin naru pysyy yhtä aikaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Helsinki kiinteistönvälitysalan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vuokraturva Oy Y-tunnus 1543822-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuokravälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Vuokraturva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa