Duunitori suosittelee
Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Loma-asuntojen, eri huoltotilojen ja muiden toimeksiantajien siivoustyöt Vuokatissa. Oma auto välttämätön liikkuessa kohteisiin. Työt ovat yrityksessä lisääntyneet. Työpäivät ovat sekä arkena että viikonloppuisin. Työntekijän tulee olla tiimihenkinen sekä positiivinen elämänmyönteinen asiakaspalvelija. Tarjoamme työntekijälle mukavan työtiimin, työvaatteet ja välineet. Otathan pikaisesti yhteyttä ja annamme tarvittaessa lisätietoja! Laita itsestäsi tietoja sähköpostitise ja paikasta saa lisätietoja puhelimitse.

Työnantaja: Vuokatinmaa Oy Sijainti: Jäätiönrinteenpolku 3, 88610 VUOKATTI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Puh: 050 585 1210, sales@vuokatinmaa.com Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jäätiönrinteenpolku 3, 88610 VUOKATTI

Yritystiedot

Toiminimi Vuokatinmaa Oy Y-tunnus 1933007-7 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym.

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

391 000 € -8 %

Liiketoiminnan tulos

-15 000 € -129 %

Liikevoitto-%

-4 % -133 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Vuokatinmaa Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo , osoitteessa Jäätiönrinteenpolku 3, 88610 VUOKATTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa