Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Loma-asuntojen, eri huoltotilojen ja muiden toimeksiantajien siivoustyöt Vuokatissa. Oma auto välttämätön liikkuessa kohteisiin. Työt ovat yrityksessä lisääntyneet. Työpäivät ovat sekä arkena että viikonloppuisin. Työntekijän tulee olla tiimihenkinen sekä positiivinen elämänmyönteinen asiakaspalvelija. Tarjoamme työntekijälle mukavan työtiimin, työvaatteet ja välineet. Otathan pikaisesti yhteyttä ja annamme tarvittaessa lisätietoja! Laita itsestäsi tietoja sähköpostitise ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sotkamo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sotkamo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vuokatinmaa Oy Y-tunnus 1933007-7 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym.

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Vuokatinmaa Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus