Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

VTT Expert Services Oy tarjoaa monipuolisia asiantuntija-, sertifiointi- ja tuotehyväksyntä-, testaus- ja tarkastus-, sekä kalibrointipalveluja. Tuemme asiakkaitamme tuotteiden ja palvelujen elinkaaren kaikissa vaiheissa.
Autamme tuotteiden kehityksessä, markkinoille viennissä sekä niiden ylläpidon aikana. Olemme riippumaton ja luotettava toimija, jonka sanaan luotetaan.
Meillä työskentelee 180 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 22 milj. € . Toimipisteemme ovat Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa ja Tampereella. Toimimme osana VTT Groupia.

Haemme soveltuvaa henkilöä kasvamaan tuotepäällikön tehtäviin. Perehdytämme tehtäviin kattavasti käytännön työn ohessa.
Alussa toimit asiantuntijan roolissa, joka käsittää toimeksiantojen läpiviemisen eli tarjousten valmistelun, yhteydenpidon asiakkaaseen ja toimeksiannon määrittelyn lisäksi kokeiden toteutuksen ohjauksen, osallistuen myös itse testeihin, sekä raportoinnin suomeksi tai englanniksi. Toimeksiannoissa selvitetään tuotteiden palo-ominaisuuksia standardien mukaisilla testeillä. Toimeksiannoissa sovelletaan materiaalien ja tuotteiden tuntemusta, paloalan määräyksiä ja standardeja sekä riskianalyysejä. Toimeksiantojen vastuuhenkilönä valittava henkilö huolehtii kommunikoinnista asiakkaan ja talon ulkopuolisten tahojen kanssa.

Tuotepäällikön tehtävissä vastaat myöhemmin lisäksi tuotteiden palotestauksen
palvelujen myynnistä, toteutuksen ohjauksesta ja toteuttamisesta. Huolehdit että asiakastoimeksiantojen valmistelut ja toteutus resurssoidaan ja aikataulutetaan testilaitteistoillamme hallitusti. Toimeksiannoilla pyritään tuotteiden markkinoille saattamiseen sekä kansallisten ja kansainvälisten hyväksyntöjen ylläpitoon.
Tärkeä osa tehtäväkenttää on aktiivinen myynti ja markkinointi, mikä pitää sisällään asiakaskyselyihin vastaamista ja selvitysten tekemistä osana tarjousprosessia sekä tarjousten laadintaa. Haettava henkilö tekee läheistä yhteistyötä toteutuksesta vastaavien asiantuntijoiden kanssa ja toimii myös itse toimeksiannoista vastaavana asiantuntijana.

Haettava henkilö osallistuu aktiivisesti asiakkuusverkostoon; seuraa toimialansa kehittymistä ennakoinnin näkökulmasta ja ylläpitää palvelukokonaisuuden palvelutuotteiden ajantasaisuutta. Yhteistyö kansainvälisten vastaavien laitosten kanssa ja testausmenetelmien kehitykseen vaikuttaminen ovat osa haettavan henkilön toimenkuvaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa palveluja huomisen menestykseen! Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi monipuolisesti. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja uusia palveluita. Työyhteisömme muodostuu huippuosaajista ja käytössämme ovat monipuoliset kokeelliset laitteistot.

Paloturvallisuuden testaus- ja asiantuntijapalveluiden parissa työskentelee 22 asiantuntijaa Espoon ja Jyväskylän toimipisteissä. Tiimin kaikki toiminnot liittyvät palotekniikkaan, mutta toiminnot on jaettu keskittyen rakenne-, sammutusjärjestelmä-, materiaali-, pienpolton laite- ja savunhallinta- sekä erikoistestaukseen.

VTT Expert Services Oy tarjoaa haasteellisia, mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä paloturvallisuuden kehittämisessä. Valittavalla henkilöllä on näköalapaikka ja vaikutusmahdollisuuksia kehittää paloturvallisuusasioita ja olla mukana alan määräysten ja uusien innovaatioiden kehitystyössä.

Palotestauksen asiantuntija raportoi tehtävässään tuotepäällikkö Tiia Ryynäselle. Toimipiste sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Odotamme sinulta rakennus-, materiaali- tai kemianalan DI-tason koulutusta. Testausmenetelmien hallinta edellyttää englanninkielisiin standardeihin ja teknisiin ohjeisiin perehtymistä.

Tehtävässä on tärkeää, että sinulla on hyvät tiimityötaidot ja että tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Paloalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä alan erityisasiantuntijaksi ja verkostoitua kansainvälisesti ja kansallisesti eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden ja viranomaisyhteistyökumppaneiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kai Renholm
Liiketoimintapäällikkö/Paloturvallisuus
VTT Expert Services Oy
Kivimiehentie 4, Espoo, PL 1001, 02044 VTT
GSM 040 7718511

Web-osoite: http://www.vttexpertservices.fi Työnantaja: VTT Expert Services Oy Sijainti: Kemistintie 3 (Espoo), 02044 VTT Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kai Renholm Liiketoimintapäällikkö/Paloturvallisuus 040 7718511 Hakemukset: http://www.vttexpertservices.fi/työpaikat Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kemistintie 3 (Espoo), 02044 VTT

Yritystiedot

Toiminimi VTT Expert Services Oy Y-tunnus 2297513-2 Toimiala Muu tekninen testaus ja analysointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

18 915 000 € -13 %

Liiketoiminnan tulos

667 000 € 7 %

Henkilöstö

188 -8

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiantuntija/Tuotepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut VTT Expert Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kemistintie 3 (Espoo), 02044 VTT . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa