Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

VTT Expert Services Oy tarjoaa monipuolisia asiantuntija-, sertifiointi- ja tuotehyväksyntä-, testaus- ja tarkastus-, sekä kalibrointipalveluja. Tuemme asiakkaitamme tuotteiden ja palvelujen elinkaaren kaikissa vaiheissa.
Autamme tuotteiden kehityksessä, markkinoille viennissä sekä niiden ylläpidon aikana. Olemme riippumaton ja luotettava toimija, jonka sanaan luotetaan.
Meillä työskentelee 180 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 22 milj. € . Toimipisteemme ovat Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa ja Tampereella. Toimimme osana VTT Groupia.
Paloturvallisuuden testaus- ja asiantuntijapalveluiden parissa työskentelee 22 asiantuntijaa Espoon ja Jyväskylän toimipisteissä. Tiimin kaikki toiminnot liittyvät palotekniikkaan, mutta toiminnot on jaettu keskittyen rakenne-, sammutusjärjestelmä-, materiaali-, pienpolton laite- ja savunhallinta- sekä erikoistestaukseen.

Tehtävänäsi on testaustoimeksiantojen valmistelu, toteuttaminen ja raportointi. Toimeksiannoissa selvitetään tuotteiden palo-ominaisuuksia standardien mukaisilla testeillä. Tulokset raportoidaan joko englannin- tai suomenkielellä.

Odotamme sinulta rakennus-, materiaali-, kemian- tai mittausalan teknistä vähintään AMK-tason koulutusta. Testausmenetelmien hallinta edellyttää englanninkielisiin standardeihin ja teknisiin ohjeisiin perehtymistä. Paloalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Perehdytämme tehtäviin kattavasti käytännön työn ohessa.

Tehtävässä on tärkeää, että sinulla on hyvät tiimityötaidot ja että tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa palveluja huomisen menestykseen! Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi monipuolisesti. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja uusia palveluita. Työyhteisömme muodostuu huippuosaajista ja käytössämme ovat monipuoliset kokeelliset laitteistot.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kai Renholm
Liiketoimintapäällikkö/Paloturvallisuus
VTT Expert Services Oy
Kivimiehentie 4, Espoo, PL 1001, 02044 VTT
GSM 040 7718511

Web-osoite: http://www.vttexpertservices.fi Työnantaja: VTT Expert Services Oy Sijainti: Kemistintie 3 (Espoo), 02044 VTT Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kai Renholm Liiketoimintapäällikkö/Paloturvallisuus 040 7718511 Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kemistintie 3 (Espoo), 02044 VTT

Yritystiedot

Toiminimi VTT Expert Services Oy Y-tunnus 2297513-2 Toimiala Muu tekninen testaus ja analysointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

18 915 000 € -13 %

Liiketoiminnan tulos

667 000 € 7 %

Henkilöstö

188 -8

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut VTT Expert Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kemistintie 3 (Espoo), 02044 VTT . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa