Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TYÖNJOHTAJA (PÄÄKAUPUNKISEUDUN SANEERAUSKOHTEET) Vastaat työmaiden toteutuksesta ja työntekijöiden sekä alihankkijoiden johtamisesta. Olet asiakaspalveluhenkinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja osaat motivoida työntekijäsi suorittamaan asettamasi tavoitteet. Hallitset työmailla yleisesti käytettävät ohjelmat. Kokemusta korjausrakentamisesta oltava. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ammattitaitoisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Meillä VRJ:llä työskentelet kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VRJ Etelä-Suomi Oy Y-tunnus 0982610-8 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta Rinnakkaistoiminimet ENVIRE, VRJ-Rakennus Etelä-Suomi, Garden Workshop, VRJ Infra, Viherrakennus Acinos, VRJ Keski-Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut VRJ Etelä-Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus