Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖNJOHTAJA (PÄÄKAUPUNKISEUDUN SANEERAUSKOHTEET)

Vastaat työmaiden toteutuksesta ja työntekijöiden sekä alihankkijoiden johtamisesta. Olet asiakaspalveluhenkinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja osaat motivoida työntekijäsi suorittamaan asettamasi tavoitteet. Hallitset työmailla yleisesti käytettävät ohjelmat. Kokemusta korjausrakentamisesta oltava.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ammattitaitoisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Meillä VRJ:llä työskentelet kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä osana isompaa monitoimiala konsernia. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työkohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella.

VRJ Etelä-Suomi Oy on osa VRJ Groupia, joka on laajentunut reilun 30 vuoden aikana yli 300 henkilöä työllistäväksi ja n. 60 milj. euron liikevaihdon omaavaksi konserniksi.

Lisätietoja yhteyshenkilöltä sekä tarkempaa tietoa VRJ Rakennuksesta http://www.vrj.fi/vrj-yhtiot/vrj-rakennus.html

Web-osoite: http://vrj.fi Työnantaja: VRJ Etelä-Suomi Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: VRJ Rakennus Toimialajohtaja Timo Erkkilä timo.erkkila@vrj.fi, 041-5177 603 Hakemukset: Hakemukset palkkatoiveineen 9.10.2016 mennessä sähköpostitse timo.erkkila@vrj.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi VRJ Etelä-Suomi Oy Y-tunnus 0982610-8 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta Rinnakkaistoiminimet ENVIRE, VRJ-Rakennus Etelä-Suomi, Garden Workshop, VRJ Infra, Viherrakennus Acinos, VRJ Keski-Suomi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

44 974 959 € 46 %

Liiketoiminnan tulos

-1 414 579 € -643 %

Henkilöstö

107 10

Liikevoitto-%

-3 % -400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut VRJ Etelä-Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa