Duunitori suosittelee
Vastaava Mestari Arvoasuntojen Saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Uusimaa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme työmaamestaria määräaikaiseen, noin vuoden kestävään työsuhteeseen VR Trackin kunnossapidon liiketoimintaan, joka on yksi Suomen suurimmista infra-alan toimijoista. Yksikön vakituisen henkilöstön määrä on noin 110 henkilöä. Päätehtäväsi painottuu kunnossapidon päivittäiseen johtamiseen ja organisointiin. Lisäksi tehtäväsi on toimia esimiehenä alueesi asentajille. Odotamme, että sinulla on esim. insinöörin tai teknikon koulutus tekniikan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Joensuu työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Joensuu talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VR Track Oy Y-tunnus 1007822-3 Toimiala Rautateiden ja metrolinjojen rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Vuorenpeikot, Megasiirto, VR-Rata, VR Infrapro

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmaamestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut VR Track Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus