Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt rata-asentajia Itä-Suomen kunnossapitoon, Joensuuhun. Työtä on mahdollista hoitaa myös muulta paikkakunnalta, Karjalan radan varrelta. Yksikön vakituisen henkilöstön määrä on noin 110 henkilöä.

Rata-asentajana vastaat radan mekaanisesta kunnossapidosta työmaamestarin alaisuudessa.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset määräaikaishuollot sekä viankorjaus. Osallistut myös viankorjauksen varallaoloon, jolla mahdollistetaan liikenteen sujuvuus ympäri vuorokauden.

Odotamme, että sinulla on soveltuva, esimerkiksi rakennusalan- tai kone ja metallialan koulutus. Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus koneiden ja laitteiden viankorjauksesta sekä määräaikaishuolloista. Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa ja valmiutta työskentelemään vaihtelevin työajoin eri paikoissa rataverkostoa. Olet oma-aloitteinen ja motivoitunut ja haluat ottaa selkeän vastuun työstäsi. Sinulla on myönteinen asenne ja turvallinen tapa työskennellä ja haluat oppia uutta.

Tehtävän terveysvaatimukset ovat Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) mukaiset. (Ratatyön liikenneturvallisuudesta vastaaminen ja turvamies)

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja vaihtelevan tehtäväkentän VR Trackin rautaisten kunnossapitoammattilaisten joukossa, sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoalueen päällikkö Juha-Pekka Kuutti, puh. 050 5580034, juha-pekka.kuutti@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 31.10.2016 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.

Työnantaja: VR Track Oy Sijainti: 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Juha-Pekka Kuutti, puh. 050 5580034 Hakemukset: https://vrgroup.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=375 Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi VR Track Oy Y-tunnus 1007822-3 Toimiala Rautateiden ja metrolinjojen rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Vuorenpeikot, Megasiirto, VR-Rata, VR Infrapro

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

265 469 000 € -15 %

Liiketoiminnan tulos

16 160 000 € 111 %

Henkilöstö

1 592 -197

Liikevoitto-%

6 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rata-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut VR Track Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu , osoitteessa 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa