Duunitori suosittelee
Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt rata-asentajia Itä-Suomen kunnossapitoon, Joensuuhun. Työtä on mahdollista hoitaa myös muulta paikkakunnalta, Karjalan radan varrelta. Yksikön vakituisen henkilöstön määrä on noin 110 henkilöä. Rata-asentajana vastaat radan mekaanisesta kunnossapidosta työmaamestarin alaisuudessa. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset määräaikaishuollot sekä viankorjaus. Osallistut myös viankorjauksen varallaoloon, jolla mahdollistetaan liikenteen sujuvuus ympäri vuorokauden. Odotamme, että sinulla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Joensuu Asennus, huolto ja puhtaanapito Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VR Track Oy Y-tunnus 1007822-3 Toimiala Rautateiden ja metrolinjojen rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Vuorenpeikot, Megasiirto, VR-Rata, VR Infrapro

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rata-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut VR Track Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa