Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

VPS Henkilöstöpalvelu

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on:"Valitsemme parhaat sinulle." Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme työmaainsinööriä Porvoon Kilpilahteen elementtirunko- työmaalle.Työnkuva on pitkälti työmaan hallinnollisten asioiden hoitamisessa. Arvostamme kuitenkin aikaisempaa kokemusta työnjohto tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutustaustaa esim. (RI/AMK/DI) sekä mielellään noin. 1-3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaathan myös jonkinlaiset tietotekniset taidot, sillä tehtävä edellyttää erilaisten raporttien valmistelua. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä vastuunottokykyä hoitaa projektit laadukkaasti loppuun asti.

Työsuhde on aluksi 6 kuukauden määräaikaisus mutta hyvälle tekijälle on mahdollista työllistyä pidempään työsuhteeseen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme linkistä. Liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä!

Lisätiedustelut
ark. klo 9.00-16-00, 050-3504675, sami.paakkonen@vps.fi

Web-osoite: http://www.vps.fi Työnantaja: VPS Henkilöstöpalvelu Ky Sijainti: 06850 KULLOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: sami.paakkonen@vps.fi, 050-3504675 Hakemukset: http://www.vps.fi/content/fi/1/1630/1045/1045.html Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 06850 KULLOO

Yritystiedot

Toiminimi VPS Henkilöstöpalvelu Ky Y-tunnus 0680041-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmaainsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VPS Henkilöstöpalvelu Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06850 - Porvoo , osoitteessa 06850 KULLOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa