Duunitori suosittelee
Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

VPS Henkilöstöpalvelu

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on Valitsemme Parhaat Sinulle. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme elektroniikka-alan asiakasyrityksellemme tarvittaessa työhon kutsuttavaa työntekijää komponenttien esikäsittelyyn. Tehtävässä riittää näppärät sormet ja ripeä työtahti. Työtä 1-2 päivää satunnaisesti kerrallan.

Käy täyttämässä hakemus oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.

Huom: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Web-osoite: http://www.vps.fi Työnantaja: VPS Henkilöstöpalvelu Ky Sijainti: 24240 SALO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: VPS Henkilöstöpalvelu, Vilhonkatu 11-13, 24240 Salo, p. 02-527 8900 Hakemukset: http://www.vps.fi/content/fi/1/1684/1045/1045.html Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 24240 SALO

Yritystiedot

Toiminimi VPS Henkilöstöpalvelu Ky Y-tunnus 0680041-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotannon kiireapu, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VPS Henkilöstöpalvelu Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 24240 - Salo , osoitteessa 24240 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa