Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VPS Henkilöstöpalvelu Etsimme asiakasyrityksellemme kirvesmiehiä väliseinätöihin Oulun seudulle. Toivomme, että sinulla on kokemusta kipsiseinätöistä ja pystyt toimimaan itsenäisesti. Täytä hakemus oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Tiedustelut arkisin 9-15, 0505496444. Paikat täytetään myös hakuaikana heti sopivien tekijöiden löydyttyä. VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VPS Henkilöstöpalvelu Ky Y-tunnus 0680041-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmiehiä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut VPS Henkilöstöpalvelu Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus