Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VPS Henkilöstöpalvelu Haemme asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa Outokumpuun. Työtehtävät katsotaan tarkemmin hakijan vahvuuksien mukaan. Yrityksellä on sorveja, työstökeskuksia, vierintäkoneita, lävistämiskoneita jne. Kerro hakemuksessasi tarkemmin tietoa koneista ja ohjaimista mitä olet käyttänyt. Kerrothan myös kuvausta oletko aiemmin työssäsi tehnyt muutoksia ohjelmiin, valinnut itse työkalut, mahd ohjelmoinut jne. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Outokumpu tehdas- ja tuotantotyöntekijät Outokumpu koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VPS Henkilöstöpalvelu Ky Y-tunnus 0680041-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-Koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut VPS Henkilöstöpalvelu Ky. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Outokumpu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus