Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VPS Henkilöstöpalvelu Haemme asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa Outokumpuun. Työtehtävät katsotaan tarkemmin hakijan vahvuuksien mukaan. Yrityksellä on sorveja, työstökeskuksia, vierintäkoneita, lävistämiskoneita jne. Kerro hakemuksessasi tarkemmin tietoa koneista ja ohjaimista mitä olet käyttänyt. Kerrothan myös kuvausta oletko aiemmin työssäsi tehnyt muutoksia ohjelmiin, valinnut itse työkalut, mahd ohjelmoinut jne. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Outokumpu tehdas- ja tuotantotyöntekijät Outokumpu koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Outokumpu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VPS Henkilöstöpalvelu Ky Y-tunnus 0680041-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-Koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut VPS Henkilöstöpalvelu Ky. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 83500 - Outokumpu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa