Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

VPS Henkilöstöpalvelu

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme myynti- ja kassakokemusta omaavaa ja itsenäiseen työhön kykenevää asustemyyjää pääkaupunkiseudun ostoskeskuksiin. Myytävät tuotteet ovat tunnetun suomalaisen brändin asusteita.

Työ alkaa marraskuun puolessavälissä ja kestää jouluun asti. Vuoroja on tarjolla n. 20-37,5h/vko käytettävyytesi mukaan. Liikkeet ovat auki kauppakeskusten aukiolojen mukaan, joten myös viikonloppuvuoroja on tarjolla.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

- myyntipisteestä ja tuotteista huolehtiminen

- myyntityö vähintään suomen ja englannin kielellä sekä erinomainen asiakaspalvelu

- kassa- ja myyntilaskennat päivän päätyttyä

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus linkistä. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätiedot ma-pe klo 8.30 - 15.30, 050 350 4675, sami.paakkonen@vps.fi

Web-osoite: http://www.vps.fi Työnantaja: VPS Henkilöstöpalvelu Ky Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 15.11.2016, marraskuussa tai sop.mukaan Yhteystiedot: Sami Pääkkönen, 050-350 4675 Hakemukset: http://www.vps.fi/content/fi/1/575/1045/1045.html Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi VPS Henkilöstöpalvelu Ky Y-tunnus 0680041-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asustemyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VPS Henkilöstöpalvelu Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa