Duunitori suosittelee
Software Developer

Attendo

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

VPS Henkilöstöpalvelu

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on Valitsemme parhaat sinulle. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme Apumiehiä eri rakennuskohteisiin pääkaupunkiseudulle. Työt vaihtelevat aina muutaman päivän keikoista useamman kuukauden mittaisiin projekteihin. Työt sisältävät purku- kanto- tai muita avustavia rakennustöitä.

Keikkatöissä sinulla on mahdollista työskennellä meille täysin käytettävyytesi mukaan. Lisäksi halutessasi voimme tarjota sinulle myös muita töitä eri asiakkailtamme.Toimi pikaisesti sillä töitä on tarjolla nopeallakin varoitusajalla!

Edellytämme:
Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus tai koulutus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Jos kiinnostuit paikasta, niin täytä sähköinen hakemuksemme linkistä tai kotisivuiltamme www.vps.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Tiedustelut arkisin klo 9.00-16.00 (Sami Pääkkönen, 050-3504675, sami.paakkonen@vps.fi)

Web-osoite: http://www.vps.fi Työnantaja: VPS Henkilöstöpalvelu Ky Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sami Pääkkönen, 050-3504675 klo 8.30-15.30, tai sami.paakkonen@vps.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi VPS Henkilöstöpalvelu Ky Y-tunnus 0680041-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aputyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VPS Henkilöstöpalvelu Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa