Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VP-SERVICE OY on 1993 perustettu suomalainen teknisen kaupan alan yritys, joka valmistaa, maahantuo, edustaa ja myy tuotannon, huollon, kunnossapidon ja maatalouden johtavia tuotteita suoraan ammattikäyttäjille sekä jälleen myyjille. VP-Servicen tuotteet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Lopputuloksena ovat syntyneet huippuluokan tuotteet, jotka takaavat toimivuuden erittäin vaativissa olosuhteissa. Etsimme osaavaan kasvamaan joukkoomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Kuopio päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VP-Service Oy Y-tunnus 0919073-6 Toimiala Nestemäisten ja kaasumaisten polttoaineiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet VP-Voiteluainepalvelu, Telcon markkinointi, Lubico, Resthot Finland, Fin Technology, Payback Lubricants Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VP-Service Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus