Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

VP-SERVICE OY on 1993 perustettu suomalainen teknisen kaupan alan yritys, joka valmistaa, maahantuo, edustaa ja myy tuotannon, huollon, kunnossapidon ja maatalouden johtavia tuotteita suoraan ammattikäyttäjille sekä jälleen myyjille. VP-Servicen tuotteet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Lopputuloksena ovat syntyneet huippuluokan tuotteet, jotka takaavat toimivuuden erittäin vaativissa olosuhteissa.

Etsimme osaavaan kasvamaan joukkoomme

aluepäällikköä b to b -myyntiin Kuopion alueelle.

Voit olla alan ammattilainen, mutta ei ei ole välttämätöntä, sillä meillä on Suomen paras koulutusohjelma, joka takaa hyvät ansio- ja kehittymismahdollisuudet.

Hakijalta edellytetään ahkeruutta ja oikeaa asennetta, hyviä teknisiä tietoja ja taitoja , myyntihenkisyyttä sekä kykyä saavuttaa asetut tavoitteet. Yhtiö panostaa myyntihenkilöstön jatkuvaan koulutukseen ja viihtyvyyteen työpaikalla.

Jos tuntuu siltä, että juuri sinä olet oikea henkilö, ota yhteyttä!

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Timo Siikaoja puh. 044 7616672.

Työnantaja: VP-Service Oy Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Timo Siikaoja puh. 0447616672, timo.siikaoja@vp-service.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi VP-Service Oy Y-tunnus 0919073-6 Toimiala Nestemäisten ja kaasumaisten polttoaineiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet VP-Voiteluainepalvelu, Telcon markkinointi, Lubico, Resthot Finland, Fin Technology, Payback Lubricants Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 233 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

0 € -100 %

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VP-Service Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa