Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme lisää henkilökuntaa palvelemaan asiakkaitamme Voxyhair liikkeessämme kauppakeskus Akselissa: Hae paikkaa jos olet -ammattitaitoinen tai alalle valmistuva parturi-kampaaja -myyntihenkinen -joustava työaikojen suhteen -halukas oppimaan uusia tekniikoita Tarjoamme: -valmiin ja kasvavan asiakaskunnan keskeistä paikkaa -mukavat työkaverit -kunnon tekemisen meiningin...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Mikkeli kauneudenhoito ja ulkonäkö Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi voxy Y-tunnus 2424605-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut voxy oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa