Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Senior Frontend Developer

Zervant Oy

Espoo

Marketing Visionaries

Sinebrychoff / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsin iloiseen tiimiimme volyymiripsien tekijää osa-aikaseksi. Tekijältä toivon tiimihenkeä, joustavuutta, hyvää asiakaspalvelua sekä iloista asennetta. Toiveena on myös, että hakija osaa tehdä laadukkaita volyymiripsiä. Työajat ovat sopimuksen mukaan, joista voidaan keskustella tarkemmin. Tekijä toimisi vuokratuolilla tai sopimusyrittäjänä, muutamana päivänä viikossa. Laita vapaamuotoinen hakemus ja kuvia tekemistäsi ripsistä osoitteeseen rosa.karkkainen@gmail.com ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Volyymiripsien tekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Kärkkäinen Rosa. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus