Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Volvo Construction Equipment Finland Oy on teknisen tukkukaupan palveluyritys. Edustamamme tuotteet ovat alansa johtavia, ja meillä on vankka asema Suomen markkinoilla. Liikevaihtomme v. 2015 oli 75 milj € ja henkilöstön määrä 113. Olemme osa AB Volvo konsernia. Lisätietoja www.volvoce.fi.

Työskentelet alan johtavien tuotteiden kanssa ja tukenasi on vahva organisaatio.

Haemme Kuopion toimipisteeseen

SERVICE PIIRIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Vastuualueena on varaosa- ja huoltotoiminta. Tehtäviisi kuuluvat mm. korjaamon toiminnan kehittäminen, asiakassuhteiden hoito, työtilauksien vastaanotto, resurssien varaaminen, laskutus sekä toimipisteen esimiestehtävät.

Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen, joustava ja paineensietokykyinen ja sinulla on hyvät esimiestaidot, olet etsimämme uusi service piiripäällikkö.

VAATIMUKSET:

-työkonetuntemus ja -kokemus yli 10 vuoden ajalta
-korjaamotoiminnan tuntemus
-IT-taidot (MS Office työkalut)
-kielitaito: suomi ja englanti, ruotsinkielen tuntemus katsotaan eduksi

Tiedusteluihin vastaa jälkimarkkinointipäällikkö Michael Wackström 0400-427 433

Vapaamuotoiset hakemukset sisältäen työhistorian ja palkkatoivomuksen pyydämme lähettämään 23.9.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirsi.maenpaa@volvo.com

Web-osoite: http://www.volvoce.fi Työnantaja: Volvo Construction Equipment Finland Oy Sijainti: 70900 TOIVALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: MÄENPÄÄ KIRSI MARJA, Puh: 020-125 611, kirsi.maenpaa@volvo.com Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70900 TOIVALA

Yritystiedot

Toiminimi Volvo Construction Equipment Finland Oy Y-tunnus 1768363-7 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Rolac

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

74 343 515 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

2 219 098 € -24 %

Henkilöstö

114 -1

Liikevoitto-%

3 % -25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Service piiripäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Volvo Construction Equipment Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70900 - Siilinjärvi , osoitteessa 70900 TOIVALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa