Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Volvo Construction Equipment Finland Oy on teknisen tukkukaupan palveluyritys. Edustamamme tuotteet ovat alansa johtavia, ja meillä on vankka asema Suomen markkinoilla. Liikevaihtomme v. 2015 oli 75 milj € ja henkilöstön määrä 113. Olemme osa AB Volvo konsernia. Lisätietoja www.volvoce.fi. Työskentelet alan johtavien tuotteiden kanssa ja tukenasi on vahva organisaatio. Haemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Siilinjärvi päällikkötason positiot Siilinjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Volvo Construction Equipment Finland Oy Y-tunnus 1768363-7 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Rolac

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Service piiripäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Volvo Construction Equipment Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70900 - Siilinjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa