Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Finkraft OyFinkraft Oy on vuonna 2010 perustettu sähkönmyyntiyhtiö ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla.Finkraft Oy kuuluu norjalaiseen sähkönmyyntikonserniin European Energy Group:iin. Tuotevalikoimaamme kuuluu useita sähkösopimusmalleja, niin yrityksille kuin kuluttajillekin.ToimenkuvaJunior asiakkuuspäällikkö Finkraft Oy:lleEtsimme kasvavaan sähköalan yritykseen vauhdikasta myynnintekijää. Vastuullasi on myydä PK-yrityksille uusiutuvin luonnonvaroin tuotettua sähköä kilpailukykyisin hinnoin. Työpäiväsi koostuu asiakaskontaktoinnesta, sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Uusimaa viestintä Uusimaa myyntialan tehtävät Uusimaa päällikkötason positiot viestintä myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior asiakkuuspäällikkö, on ilmoitettu VMP -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 242 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus