Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme Orion Oyj:lle lääkeampullien ja -pullojen visuaalitarkastukseen työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Visuaalitarkastajana tarkastat tuotteita joko koneella tai manuaalisesti. Työ vaatii erityistä huolellisuutta ja pitkäjänteistä työotetta. Työtä tehdään kirjallisten ohjeiden mukaisesti steriilituotannon GMP -määräyksiä noudattaen ja kaikki työvaiheet dokumentoidaan.
Odotamme sinulta
Olet yhteistyökykyinen ja omaat itsenäisen sekä vastuullisen työotteen. Pidät selkeistä työohjeista ja noudatat ohjeita aina huolellisesti. Työ on osittain 2-vuorotyötä, jota tehdään osaavassa ja mukavassa työympäristössä. Työ edellyttää pc:n käytön perustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa.

Huomioithan, että ennen työtehtävän aloittamista edellyttää asiakkaamme hyväksyttyä näkö- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Koulutus ja työkokemus
Emme edellytä alan koulutusta. Eduksi kuitenkin katsotaan kokemus tarkkuutta vaativista työtehtävistä. Orion Oyj tulee antamaan työtehtävään kattavan perehdytyksen!
Muut tiedot
Mikäli koet, että juuri Sinä olet etsimämme visuaalitarkastaja, käythän täyttämässä hakemuksen mahdollisimman pian sivuillamme. Kerro hakemuksessa miksi juuri Sinä sopisit tähän työtehtävään! Lisääthän hakemukseen myös CV:si. Tarjoamme vastuullisen työtehtävän kehittyvässä työympäristössä. Palkkauksessa noudatetaan Kemianteollisuuden TESsiä.
Työnantaja: VMP Sijainti: Espoo, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Johanna Santtila, 040 307 5110, Johanna.Santtila@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002692 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Visuaalitarkastaja Orion Oyj:lle! (vakituinen), on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 229 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa