Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaista VASTAANOTTOVIRKAILIJAA Lapin matkailun näköalapaikalle.Onko sinulla halukkuutta työskennellä aurinkoisella ja tinkimättömällä asenteella kansainvälisessä ilmapiirissä? Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta vastaanottovirkailijan työstä, ja tunnetko Opera-järjestelmän kuin omat taskusi?Odotamme sinultaEtsimämme henkilö on reipas ja viimeisen päälle asiakaspalveluhenkinen tyyppi, jolta hoituvat tarkkuutta vaativat vastaanoton työt sekä paperilla että tietokoneella. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kemijärvi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kittilä vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kolari vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Pelkosenniemi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Pello vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Posio vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Ranua vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Rovaniemi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Sodankylä vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Tervola vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Ylitornio vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kemijärvi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kittilä vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kolari vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Pelkosenniemi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Pello vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Posio vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Ranua vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Rovaniemi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Sodankylä vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Tervola vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Ylitornio vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kemijärvi Kittilä Kolari Pelkosenniemi Pello Posio Ranua Rovaniemi Sodankylä Tervola Ylitornio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, on ilmoitettu VMP -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa