Duunitori suosittelee
Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaista VASTAANOTTOVIRKAILIJAA Lapin matkailun näköalapaikalle.Onko sinulla halukkuutta työskennellä aurinkoisella ja tinkimättömällä asenteella kansainvälisessä ilmapiirissä? Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta vastaanottovirkailijan työstä, ja tunnetko Opera-järjestelmän kuin omat taskusi?Odotamme sinultaEtsimämme henkilö on reipas ja viimeisen päälle asiakaspalveluhenkinen tyyppi, jolta hoituvat tarkkuutta vaativat vastaanoton työt sekä paperilla että tietokoneella. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kemijärvi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kittilä vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kolari vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Pelkosenniemi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Pello vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Posio vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Ranua vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Rovaniemi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Sodankylä vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Tervola vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Ylitornio vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, on ilmoitettu VMP -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 229 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus