Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta ammattitaitoista, itseohjautuvaa ja tiimihenkistä työnjohtajaa Varkauteen rakennustyömaaprojekteihin.Odotamme sinultaHaemme henkilöä, jolla kiireenkin keskellä pysyy hyvin langat käsissä! Voit olla kokenut konkari, mutta työ sopii myös uraa aloittavalle ammattilaiselle. Johdettavat kohteet ovat uudisrakennuskohteita. Keskeisiä taitoja ovat hyvät organisointitaidot ja kyky pysyä aikatauluissa. Oma-aloitteisuus, täsmällisyys sekä korkea työmotivaatio ovat edellytykset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Leppävirta talonrakennus Heinävesi talonrakennus Joroinen talonrakennus Varkaus talonrakennus Rantasalmi talonrakennus Savonlinna määräaikainen Leppävirta määräaikainen Heinävesi määräaikainen Joroinen määräaikainen Varkaus määräaikainen Rantasalmi määräaikainen Savonlinna johtajapositiot Leppävirta johtajapositiot Heinävesi johtajapositiot Joroinen johtajapositiot Varkaus johtajapositiot Rantasalmi johtajapositiot Savonlinna työnjohtajat Leppävirta työnjohtajat Heinävesi työnjohtajat Joroinen työnjohtajat Varkaus työnjohtajat Rantasalmi työnjohtajat Savonlinna maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Leppävirta maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Heinävesi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Joroinen maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Varkaus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Rantasalmi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Savonlinna työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Leppävirta työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Heinävesi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Joroinen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Varkaus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Rantasalmi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Savonlinna talonrakennus määräaikainen johtajapositiot työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varkaus/Työnjohtaja/rakennusmestari (2), on ilmoitettu VMP -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 244 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus