Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta ammattitaitoista, itseohjautuvaa ja tiimihenkistä työnjohtajaa Varkauteen rakennustyömaaprojekteihin.Odotamme sinultaHaemme henkilöä, jolla kiireenkin keskellä pysyy hyvin langat käsissä! Voit olla kokenut konkari, mutta työ sopii myös uraa aloittavalle ammattilaiselle. Johdettavat kohteet ovat uudisrakennuskohteita. Keskeisiä taitoja ovat hyvät organisointitaidot ja kyky pysyä aikatauluissa. Oma-aloitteisuus, täsmällisyys sekä korkea työmotivaatio ovat edellytykset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Leppävirta talonrakennus Heinävesi talonrakennus Joroinen talonrakennus Varkaus talonrakennus Rantasalmi talonrakennus Savonlinna määräaikainen Leppävirta määräaikainen Heinävesi määräaikainen Joroinen määräaikainen Varkaus määräaikainen Rantasalmi määräaikainen Savonlinna johtajapositiot Leppävirta johtajapositiot Heinävesi johtajapositiot Joroinen johtajapositiot Varkaus johtajapositiot Rantasalmi johtajapositiot Savonlinna työnjohtajat Leppävirta työnjohtajat Heinävesi työnjohtajat Joroinen työnjohtajat Varkaus työnjohtajat Rantasalmi työnjohtajat Savonlinna maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Leppävirta maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Heinävesi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Joroinen maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Varkaus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Rantasalmi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Savonlinna työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Leppävirta työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Heinävesi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Joroinen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Varkaus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Rantasalmi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Savonlinna talonrakennus määräaikainen johtajapositiot työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Leppävirta Heinävesi Joroinen Varkaus Rantasalmi Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varkaus/Työnjohtaja/rakennusmestari (2), on ilmoitettu VMP -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 174 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa