Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä kesätöihin Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme auton varaosien parissa toimivalle vakavaraiselle asiakasyrityksellemme varastotyöntekijöitä heti alkavaan työsuhteeseen Hyvinkäälle.Työtehtävässä vastaat tavaran vastaanotosta ja keräilystä aamu -ja iltavuorossa. Aamuvuoro klo 6-14 ja iltavuoro klo 14-22. Viikonloput vapaat.Odotamme sinultaTrukinajotaito ja kokemus tavaran vastaanotosta suositeltavaa. Oma auto iso etu työmatkan suhteen. Hakijoiden tulee pystyä tekemään sekä aamu- että iltavuoroa.Muut tiedotTässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Hyvinkää varastoalan tehtävät Hausjärvi varastoalan tehtävät Mäntsälä varastoalan tehtävät Nurmijärvi varastoalan tehtävät Loppi varastoalan tehtävät Riihimäki varastoalan tehtävät Tuusula varastoalan tehtävät Vihti varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijöitä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 207 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus