Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Tehtävässä toimit monipuolisessa työympäristössä varasto- ja tuotantotehtävissä mukavassa ja reippaassa työporukassa. Työhön kuuluu monipuolisten varastotehtävien lisäksi terästuotteiden sahauksia määrämittaisiksi asiakkaiden tilausten mukaisesti erityyppisillä sahoilla. Työtehtävässä käytetään erilaisia nostureita ja trukkeja. Käytössä on myös siltanostureita. Työtehtävistä suoriutuminen edellyttää ennen kaikkea tarkkuutta, huolellisuutta ja itsenäistä työskentely otetta. Tehtävään järjestetään täysin kattava ja monipuolinen perehdytys.
Odotamme sinulta
Tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä suoriutumiseen ovat oma-aloitteisuus, vastuullinen ote työntekoon sekä tiimihenkinen toimintatapa. Erilaisten sahojen käyttö edellyttää tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Fyysisen kunnon tulee olla hyvällä tasolla käsiteltävien tuotteiden ollessa painavia.
Koulutus ja työkokemus
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on asenne kohdallaan ja työmotivaatio huipussaan. Tiettyä koulutusta työhön ei edellytetä. Aiempaa kokemusta varastolta tai metallialalta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Halukkuus oppia ja oikea asenne ovat tärkeitä!
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun arviolta 3-6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja haastatteluja tehdään jo hakuajan puitteissa. Työ on kaksivuorotyötä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä "Varastyöntekijä terästuotantoon". Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Työnantaja: VMP Sijainti: Vantaa, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Paavo Saari, 0403075111, Paavo.Saari@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002620 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä Vantaalle!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa