Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaillemme motivoituneita varastotyöntekijöitä. Työn kesto vaihtelee osa-aikaisesta vakituiseen. Työhön kuuluu tavaroiden vastaanottoa , keräilya lähetystä ja lastausta .Odotamme sinultaSinulla on aikaisempaa kokemusta varastotyöstä.Olet oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvä.Trukinajotaito välttämätön,Muut tiedotJos olet kiinnostunut erilaisista varastoalan työtehtävistäota yhteyttä tai täytä työhakemus sivuillamme tai cv:si sähköpostilla [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Mynämäki varastoalan tehtävät Naantali varastoalan tehtävät Nousiainen varastoalan tehtävät Pöytyä varastoalan tehtävät Raisio varastoalan tehtävät Rusko varastoalan tehtävät Turku varastoalan tehtävät Aura varastoalan tehtävät Kaarina varastoalan tehtävät Lieto varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, varastotyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 240 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus