Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme Orion Oyj:lle oma-aloitteista ja huolellista varastotyöntekijää kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen jatko on erittäin mahdollinen. Varastotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat perus varastotyötehtävät, sekä kuormien lastaaminen ja purkaminen. Työssä käytetään päivittäin SAP-järjestelmää.
Odotamme sinulta
Olet yhteistyökykyinen ja omaat itsenäisen sekä vastuullisen työotteen. Olet tarpeen tullen myös joustava työajoissa. Lisäksi pidät selkeistä työohjeista ja noudatat ohjeita aina huolellisesti. Työtä tehdään arkisin klo 7.00-15.30 osaavassa ja mukavassa työympäristössä. Työ edellyttää pc:n käytön perustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Trukinajotaito ja SAP-järjestelmän tunteminen katsotaan eduksi. Huomioithan, että ennen työtehtävän aloittamista edellyttää asiakkaamme hyväksyttyä näkö- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Koulutus ja työkokemus
Eduksi katsotaan varastoalan koulutus sekä kokemus varastoalan työtehtävistä. Orion Oyj tulee antamaan työtehtävään kattavan perehdytyksen!
Muut tiedot
Mikäli koet, että juuri Sinä olet etsimämme varastotyöntekijä, käythän täyttämässä hakemuksen mahdollisimman pian sivuillamme. Kerro hakemuksessa miksi juuri Sinä sopisit tähän työtehtävään! Lisääthän hakemukseen myös CV:si. Tarjoamme vastuullisen työtehtävän kehittyvässä työympäristössä. Palkkauksessa noudatetaan Kemianteollisuuden TESsiä.
Työnantaja: VMP Sijainti: Espoo, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Johanna Santtila, 040 307 5110, Johanna.Santtila@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä Orion Oyj:lle! (määräaikainen), on ilmoitettu VMP -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 246 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa