Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä varastotyöntekijää.Odotamme sinultaOlet reipas, nopea oppimaan uutta sekä osaat ajaa trukkia. Osaat työskennellä itsenäisesti ja sinulla on hyvä Suomen kielen taito....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Punkalaidun varastoalan tehtävät Marttila varastoalan tehtävät Oripää varastoalan tehtävät Humppila varastoalan tehtävät Huittinen varastoalan tehtävät Somero varastoalan tehtävät Ypäjä varastoalan tehtävät Pöytyä varastoalan tehtävät Säkylä varastoalan tehtävät Loimaa varastoalan tehtävät Punkalaidun Marttila Oripää Humppila Huittinen Somero Ypäjä Pöytyä Säkylä Loimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastomies, on ilmoitettu VMP -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 198 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus