Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

IF Vahinkovakuutusyhtiö

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 800 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,6 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin. Vakuutuspalvelu Soininen & Puhakka Oy on If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n valtuuttama franchising-yritys, joka myy Ifin vakuutuksia Joensuun talousalueella

Etsimme Joensuun talousalueelle

VAKUUTUSEDUSTAJAA

• Myyt kattavia vakuutusratkaisuja yksityisasiakkaille digitaalisia palveluita apunasi käyttäen.
• Tuot erilaisten ratkaisujen ja vinkkien avulla asiakkaiden elämään turvallisuudentunnetta ja luot heille upeita asiakaskokemuksia.
Odotamme sinulta
Olet motivoitunut, rohkea ja innostunut rakentamaan asiakkaillesi heille sopivan vakuutusratkaisun. Sinulla on asennetta ja kunnianhimoa kehittyä alan huippujen kanssa. Saat käyttöösi markkinoiden parhaat tuotteet ja työkalut sekä esimiehesi ja työyhteisösi tuen.
Muut tiedot
Työ on haastavaa, mutta erittäin palkitsevaa. Provisiopalkkaus antaa mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin. Jos sinusta on menestyjäksi, lähetä hakemus viimeistään 31.01.2017 osoitteeseen timo.riissanen@vmp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:n konsultti Timo Riissanen, puh. 050 444 2478.
Työnantaja: VMP Sijainti: Joensuu, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Timo Riissanen, 0504442478, Timo.Riissanen@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.01.2017 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joensuu, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakuutusedustaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Joensuu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 223 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus