Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Joensuun talousalueelleVAKUUTUSEDUSTAJAA• Myyt kattavia vakuutusratkaisuja yksityisasiakkaille digitaalisia palveluita apunasi käyttäen.• Tuot erilaisten ratkaisujen ja vinkkien avulla asiakkaiden elämään turvallisuudentunnetta ja luot heille upeita asiakaskokemuksia.Odotamme sinultaOlet motivoitunut, rohkea ja innostunut rakentamaan asiakkaillesi heille sopivan vakuutusratkaisun. Sinulla on asennetta ja kunnianhimoa kehittyä alan huippujen kanssa. Saat käyttöösi markkinoiden parhaat tuotteet ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lieksa myyjät ja kassahenkilöt Liperi myyjät ja kassahenkilöt Rääkkylä myyjät ja kassahenkilöt Tohmajärvi myyjät ja kassahenkilöt Ilomantsi myyjät ja kassahenkilöt Joensuu myyjät ja kassahenkilöt Kontiolahti muut myymälätehtävät Lieksa muut myymälätehtävät Liperi muut myymälätehtävät Rääkkylä muut myymälätehtävät Tohmajärvi muut myymälätehtävät Ilomantsi muut myymälätehtävät Joensuu muut myymälätehtävät Kontiolahti pankki- ja vakuutusala Lieksa pankki- ja vakuutusala Liperi pankki- ja vakuutusala Rääkkylä pankki- ja vakuutusala Tohmajärvi pankki- ja vakuutusala Ilomantsi pankki- ja vakuutusala Joensuu pankki- ja vakuutusala Kontiolahti myyjät ja kassahenkilöt Lieksa myyjät ja kassahenkilöt Liperi myyjät ja kassahenkilöt Rääkkylä myyjät ja kassahenkilöt Tohmajärvi myyjät ja kassahenkilöt Ilomantsi myyjät ja kassahenkilöt Joensuu myyjät ja kassahenkilöt Kontiolahti myyntialan tehtävät Lieksa myyntialan tehtävät Liperi myyntialan tehtävät Rääkkylä myyntialan tehtävät Tohmajärvi myyntialan tehtävät Ilomantsi myyntialan tehtävät Joensuu myyntialan tehtävät Kontiolahti myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät pankki- ja vakuutusala myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Lieksa Liperi Rääkkylä Tohmajärvi Ilomantsi Joensuu Kontiolahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakuutusedustaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa