Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 15.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Orion Oyj:lle huolellisen ja tarkan työotteen omaavia tuotantotyöntekijöitä operaattoreiksi vakituisiin työsuhteisiin. Toimenkuva tule koostumaan tuotantotyöstä, tuotantotyökoneiden puhdistuksista, erilaisten asetusten muutoksista ja dokumentoinneista. Steriilissä tuotantoympäristössä valmistetaan korkealaatuisia tuotteita lääketeollisuuteen. Orion Oyj:llä on modernit työtilat ja työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Mankkaalla.Odotamme sinultaOlet yhteistyökykyinen ja omaat vastuullisen työotteen. Pidät selkeistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kauniainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kirkkonummi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vantaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vihti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Espoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä Orion Oyj:lle! (vakituinen), on ilmoitettu VMP -palvelussa 15.07.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 248 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa