Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Orion Oyj:lle huolellisen ja tarkan työotteen omaavia tuotantotyöntekijöitä operaattoreiksi vakituisiin työsuhteisiin. Toimenkuva tule koostumaan tuotantotyöstä, tuotantotyökoneiden puhdistuksista, erilaisten asetusten muutoksista ja dokumentoinneista. Steriilissä tuotantoympäristössä valmistetaan korkealaatuisia tuotteita lääketeollisuuteen. Orion Oyj:llä on modernit työtilat ja työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Mankkaalla.Odotamme sinultaOlet yhteistyökykyinen ja omaat vastuullisen työotteen. Pidät selkeistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kauniainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kirkkonummi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vantaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vihti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Espoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä Orion Oyj:lle! (vakituinen), on ilmoitettu VMP -palvelussa 15.07.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 233 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus