Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteisella otteella työtä tekevää vaihteenhoitajaa!
Odotamme sinulta
Pääasiallisina työtehtävinä ovat yrityksen vaihteenhoito sekä toimiston monet avustavat tehtävät, kuten mapitukset ja postitukset. Hakemamme henkilö omaa positiivisen ja asiakaspalveluhenkisen työtavan. Olet ulospäin suuntautunut ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Jos edellä mainitut asiat kuvaavat sinua, saatat olla hakemamme henkilö!
Koulutus ja työkokemus
Tiettyä koulutusta tai kokemusta emme edellytä. Kaupallinen koulutus ja vastaava työkokemus katsotaan eduksi. Reipas asenne ratkaisee! Tehtävä vaatii suomen sekä englannin kielen hallintaa.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen maaliskuun 2017 loppuun asti, jonka jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. Työ alkaa marraskuun puolessa välissä ja työtä tehdään asiakkaan tiloissa Pohjois-Helsingissä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli koet, että juuri Sinä olet etsimämme Vaihteenhoitaja, käythän täyttämässä hakemuksen mahdollisimman pian sivuillamme. Kerro hakemuksessa miksi juuri Sinä sopisit tähän työtehtävään! Lisääthän hakemukseen myös CV:si. Palkkauksessa noudatetaan Kemianteollisuuden TESsiä.
Työnantaja: VMP Sijainti: Helsinki, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Johanna Santtila, 040 307 5110, Johanna.Santtila@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vaihteenhoitaja Helsinkiin!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 235 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa