Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia, itseohjautuvia sekä tiimihenkisiä työnjohtajia sekä Kotkaan että Haminaan rakennustyömaaprojekteihin. Molemmilla paikkakunnilla on omat projektinsa.Odotamme sinultaHaemme henkilöä, jolla kiireenkin keskellä pysyy hyvin langat käsissä! Voit olla kokenut konkari, mutta työ sopii myös uraa aloittavalle ammattilaiselle. Johdettavat kohteet ovat uudisrakennuskohteita. Keskeisiä taitoja ovat hyvät organisointitaidot sekä kyky pysyä aikatauluissa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Kotka työnjohtajat Kouvola työnjohtajat Pyhtää työnjohtajat Hamina työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kotka työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kouvola työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Pyhtää työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hamina määräaikainen Kotka määräaikainen Kouvola määräaikainen Pyhtää määräaikainen Hamina työnjohtajat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtajia rakennusalalle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus