Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia, itseohjautuvia sekä tiimihenkisiä työnjohtajia sekä Kotkaan että Haminaan rakennustyömaaprojekteihin. Molemmilla paikkakunnilla on omat projektinsa.
Odotamme sinulta
Haemme henkilöä, jolla kiireenkin keskellä pysyy hyvin langat käsissä! Voit olla kokenut konkari, mutta työ sopii myös uraa aloittavalle ammattilaiselle. Johdettavat kohteet ovat uudisrakennuskohteita. Keskeisiä taitoja ovat hyvät organisointitaidot sekä kyky pysyä aikatauluissa. Oma-aloitteisuus, täsmällisyys sekä korkea työmotivaatio ovat hakemiamme attribuutteja. Jos haasteelliset projektit ovat mieleesi ja edellä mainitut asiat kuvaavat sinua, saatat olla hakemamme henkilö!
Koulutus ja työkokemus
Hakemallamme henkilöllä tulisi olla jonkin verran aiempaa kokemusta työnjohtajan tai vastaavan rakennusmestarin töistä. Koulutukseltaan valittava henkilö saisi mielellään olla rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Tehtävä vaatii suomen kielen osaamista. Sinulla tulee myös olla voimassa oleva työturvakortti.
Muut tiedot
Työn aloitus on marras-joulukuussa. Työsuhde on määräaikainen, arviolta n. 8-10 kk mittainen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Laita hakemuksesi vmp.fi - muista liittää CV:si. Lisätietoja antaa Marjatta Laaksonen arkisin klo 9-15 välisenä aikana, puh. 050 468 0557. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.
Työnantaja: VMP Sijainti: Kotka, Hamina, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Marjatta Laaksonen, (05) 226 6777, Marjatta.Laaksonen@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002639 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kotka, Hamina, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtajia rakennusalalle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka , osoitteessa Kotka, Hamina, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 256 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa