Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Qlik Developer

Cargotec Oyj

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TYÖNJOHTAJAAsiakkaamme Kilpilahdessa etsii työnjohtajaa tulityövartiointiin liittyviin tehtäviin ja työnjohtoon.Sinulla on jo kokemusta työnjohtotehtävistä, tulityövartioinnin tuntemus on etu. Kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia ja toimimaan nopeissa toimeksiannoissa. Työskentelet sujuvasti eri sidosryhmien kanssa järjestäen tulityövartijoiden työvuorot, tuntien hyväksymisen ja jälkivartioinnin. Pidät myös tiiviisti yhteyttä tilaajiin.Vaatimuksena on sujuva suomenkielen puhe- ja kirjoitustaito, englanninkielen hallinta on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Loviisa työnjohtajat Myrskylä työnjohtajat Pornainen työnjohtajat Porvoo työnjohtajat Sipoo työnjohtajat Askola maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Loviisa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Myrskylä maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Pornainen maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Porvoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Sipoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Askola johtajapositiot Loviisa johtajapositiot Myrskylä johtajapositiot Pornainen johtajapositiot Porvoo johtajapositiot Sipoo johtajapositiot Askola työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Loviisa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Myrskylä työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Pornainen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Porvoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Sipoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Askola työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 223 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus