Duunitori suosittelee
Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja tiimihenkistä työnjohtajaa kympin rooliin pääkaupunkiseudulle!
Odotamme sinulta
Haemme henkilöä, jolta löytyy ammattitaitoa rakennustyöhön esim. timpurin roolissa sekä kykyä johtaa ja organisoida rakennustyömaatoimintaa. Nokkamiehenä johdettavat kohteet vaihtelevat uudisrakennuskohteista saneerauskohteisiin. Keskeistä ovat hyvät organisointitaidot sekä kyky pysyä aikatauluissa. Oma-aloitteisuus, täsmällisyys sekä korkea työmotivaatio ovat hakemiamme attribuutteja. Jos edellä mainitut asiat kuvaavat sinua, ja lisäksi haasteelliset projektit ovat mieleesi sekä työkalut pysyvät käsissä, saatat olla hakemamme henkilö!
Koulutus ja työkokemus
Hakemallamme henkilöllä tulee olla vankkaa osaamista rakennus alalta. Toivomme hakijoilta myös rakennusalan koulutusta. Työnjohtajan tai rakennusmestarin työhön valmistavat koulutukset katsotaan eduksi. Kokemus ratkaisee! Tehtävä vaatii suomen kielen osaamista. Sinulla tulee myös olla voimassa oleva työturvakortti.
Muut tiedot
Työ alkaa alkusyksystä. Töitä on tarjolla alkuun muutamaksi kuukaudeksi. Mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Työtä tehdään pääkaupunkiseudulla. Palkkaus sopimuksen mukaan (Raksan TES).

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka \" Työnjohtaja (Kymppi) rakennusalalle!\". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 Helsingin toimiston Hr-koordinaattorit numerosta 0403075100.
Työnantaja: VMP Sijainti: Helsinki, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Paavo Saari, 0403075111, Paavo.Saari@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja (Kymppi) rakennusalalle!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 207 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus