Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyritys Riihimäellä hakee tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen.Työ on vuorotyötä (keskeytyvä ja keskeytymätön 3-vuorotyö).Sinulla on käytännön kokemusta teollisesta työstä, ja olet tarkka ja tunnollinen työssäsi.Odotamme sinultaOlet trukinajotaitoinen.Voimassaoleva työturvakortti.Koulutus ja työkokemusAmmatillinen peruskoulutus, esim. metalli- kone-, auto-, sähköpuoli.Muut tiedotSinulla on auto käytössäsi.Ota yhteyttä ja sovitaan haastattelu Riihimäen toimistolle!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Loppi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hyvinkää tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hausjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Janakkala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Riihimäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Loppi Hyvinkää Hausjärvi Janakkala Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa