Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt Pyhännän Rakennustuote Oy:lle Hartolaan kokopäiväiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijöitä. Työtehtäviä on useita ja tehtävät määräytyvät valittavan hakijan kokemuksen mukaan. Sinun ei tarvitse olla alan valmis ammattilainen jos sinulta löytyy halukkuutta oppia uutta. Palkkaus mekaanisen metsäteollisuuden mukaan. Pyhännän Rakennustuote Oy on menestyvä kotimainen yritys joka tarjoaa sinulle töitä pidemmäksi aikaa. Heille ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sysmä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Luhanka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pertunmaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hartola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Heinola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Joutsa tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä Hartolaan, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hartola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 239 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus