Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt Pyhännän Rakennustuote Oy:lle Hartolaan kokopäiväiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijöitä. Työtehtäviä on useita ja tehtävät määräytyvät valittavan hakijan kokemuksen mukaan. Sinun ei tarvitse olla alan valmis ammattilainen jos sinulta löytyy halukkuutta oppia uutta. Palkkaus mekaanisen metsäteollisuuden mukaan. Pyhännän Rakennustuote Oy on menestyvä kotimainen yritys joka tarjoaa sinulle töitä pidemmäksi aikaa. Heille ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sysmä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Luhanka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pertunmaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hartola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Heinola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Joutsa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sysmä Luhanka Pertunmaa Hartola Heinola Joutsa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä Hartolaan, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hartola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa