Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteisella otteella työtä tekevää tuotantoassistenttia!
Odotamme sinulta
Pääasiallisena tehtävänäsi ovat tuotannon aputyöt, kuten tuotannon lukujen käsittely ja tallentaminen järjestelmiin. Toimit työnjohdon apuna ja hoidat myös toimiston juoksevia asioita. Työssä tulee kyetä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työntekoon. Hakemamme henkilö omaa positiivisen ja asiakaspalveluhenkisen työtavan. Olet ulospäin suuntautunut ja hoidat reippaasti työtehtäväsi osana tiimiä. Jos näiden ominaisuuksien lisäksi olet vielä näppärä ongelmanratkoja, saatat olla hakemamme henkilö!
Koulutus ja työkokemus
Toivomme hakijoilta alan koulutusta, kuten tradenomi tai merkonomi. Edellytämme kokemusta toimistotyöstä. Vastaava kokemus katsotaan eduksi. Työssä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista. Työssä tulee myös hallita hyvin yleisimmät ohjelmat kuten Word ja Excel.
Muut tiedot
Tarjoamme noin vuoden mittaisen määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti oikean henkilön löydyttyä. Työtä tehdään kokoaikaisesti asiakkaan tiloissa Vantaalla. Palkkaus sopimuksen mukaan (Kaupan TES).

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka \"Tuotannon assistentti Vantaalle!\". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Työnantaja: VMP Sijainti: Vantaa, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Paavo Saari, 0403075111, Paavo.Saari@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002619 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotannon assistentti Vantaalle!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 248 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa