Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksillemme hyvällä asenteella varustettuja toimitilahuoltajia ja siivoojia pidempiaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työ on keikkaluontoista ja kohteita on erilaisia, esimerkiksi kouluja ja toimistoja. Työkeikat ja niiden pituudet vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan, kyseessä kuitenkin pidempiaikaisia määräaikaisuuksia. Työtehtäviin kuuluu muun muassa ylläpito- ja perussiivoustehtäviä.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta siivouksesta ja alan koulutus, mutta työhön on mahdollista saada kattava perehdytys, jos sinulta löytyy hyvä ja aktiivinen asenne. Tehtävään perehdytetään suomeksi, joten onhan sinulla tyydyttävä suomenkielen taito!
Muut tiedot
Työt on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian! Hae paikkaa täyttämällä työhakemus ja merkitse sen jälkeen kiinnostavaksi paikka \"Toimitilahuoltaja Helsingin alueelle!" Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 välisenä aikana hr -koordinaattori Maiju Holopainen p. 050 464 8669.
Työnantaja: VMP Sijainti: Helsinki, Suomi Työajat: hourly work Yhteystiedot: Maiju Holopainen, 050 464 8669, Maiju.Holopainen@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 26.07.2016 Haku päättyy: 08.12.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitilahuoltaja Helsingin alueelle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 26.07.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 193 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa