Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Tykkäätkö tehdä toimistotöitä ja sinulle asioiden organisointi on luontaista? Oletko myös luonteeltasi sosiaalinen ja huumorintajuinen? Jos vastasit näihin kysymyksiin myönteisesti, saatat olla etsimämme henkilö!
Odotamme sinulta
Etsimme rakennusalan asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja oma-aloitteista toimistosihteeriä. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta sihteerin työstä sekä rakennusalalla. Kokemus rakennusalalta on erityisen tärkeää, koska päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu muun muassa työmaiden viranomaisraportoinneista vastaaminen. Työpäivääsi sisältyy myös asiakkaiden tiedusteluihin vastaamista, avustavia taloushallinnon työtehtäviä ja työmaatuntiraporttien käsittelyitä.

Tämä työpaikka sopii hyvin sosiaaliselle ja huumorintajuiselle ammattilaiselle, jolle asioiden organisointi on luontaista. Ajoittain töitä on paljon, joten työasenteen ja -motivaation tulee olla myös kohdillaan. Emme edellytä tehtävään tiettyä koulutusta, mutta esim. laskentatoimien tradenomin koulutus tai vastaava katsotaan eduksi. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Mikäli koet, että juuri sinä olet etsimämme toimistosihteeri, käythän täyttämässä hakemuksen sivuillamme mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessa miksi juuri sinä sopisit tähän työtehtävään! Lisääthän hakemukseen myös CV:si.

Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden määräaikainen, jonka jälkeen mahdollisuus jatkoon. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työtä tehdään pääkaupunkiseudulla. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p. 040 307 5111
Työnantaja: VMP Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Paavo Saari, 0403075111, Paavo.Saari@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002656 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteeri rakennusalalle!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa