Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Puutarhuri

Kuntec Oy

Turku

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tykkäätkö tehdä toimistotöitä ja sinulle asioiden organisointi on luontaista? Oletko myös luonteeltasi sosiaalinen ja huumorintajuinen? Jos vastasit näihin kysymyksiin myönteisesti, saatat olla etsimämme henkilö!Odotamme sinultaEtsimme rakennusalan asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja oma-aloitteista toimistosihteeriä. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta sihteerin työstä sekä rakennusalalla. Kokemus rakennusalalta on erityisen tärkeää, koska päivittäisiin työtehtäviisi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Norway hallinto, yleiset toimistotyöt Sweden hallinto, yleiset toimistotyöt Finland määräaikainen Norway määräaikainen Sweden määräaikainen Finland hallinto, yleiset toimistotyöt määräaikainen Norway Sweden Finland .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteeri rakennusalalle!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa