Duunitori suosittelee
Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme JoensuuhunTEOLLISUUSOMPELIJAA.Työtehtäviisi kuuluu erilaisten suojapeitteiden, pressujen yms. ompelemista ja muita vaihetyötehtäviä.Odotamme sinultaOdotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta teollisuusompelukoneesta tai verhoilusta.Muut tiedotTarjoamme viihtyisät ja modernit työtilat sekä mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen.Lisätietoja tehtävästä arkisin 9.00-15.00 Pekka Mönkkönen 050 505 8700, pekka.monkkonen@vmp.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekstiilialan tehtävät Lieksa tekstiilialan tehtävät Liperi tekstiilialan tehtävät Rääkkylä tekstiilialan tehtävät Tohmajärvi tekstiilialan tehtävät Ilomantsi tekstiilialan tehtävät Joensuu tekstiilialan tehtävät Kontiolahti tekstiilialan tehtävät Lieksa Liperi Rääkkylä Tohmajärvi Ilomantsi Joensuu Kontiolahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusompelija, on ilmoitettu VMP -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus