Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Vastaava Mestari Arvoasuntojen Saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Uusimaa

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme metalliteollisuuteenTEOLLISUUSMAALARIA.Tehtävä sisältää metalliosien märkämaalausta.Odotamme sinultaHakemallamme henkilöllä on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä reipas asenne työntekoon.Muut tiedotTyö on pidempiaikainen ja mahdollisuus myös vakituiseen paikkaan. Tehtävä on 2-vuorotyötä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Liperi talonrakennus Outokumpu talonrakennus Leppävirta talonrakennus Heinävesi talonrakennus Tuusniemi talonrakennus Varkaus talonrakennus Savonlinna tehdas- ja tuotantotyöntekijät Liperi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Outokumpu tehdas- ja tuotantotyöntekijät Leppävirta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Heinävesi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusniemi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Varkaus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Savonlinna rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Liperi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Outokumpu rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Leppävirta rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Heinävesi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusniemi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Varkaus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Savonlinna talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu VMP -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinävesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 242 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus