Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Senior Frontend Developer

Zervant Oy

Espoo

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Jyväskylä

Amnesty International Suomen osasto

40100 - Jyväskylä

Kesätyöntekijä, asiakirjapalvelut - yliopisto- tai AMK-opiskelija

Finnvera

Kuopio

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ASIAKKAAMME on kotimainen perheyritys, joka on erikoistunut pesulakoneiden ja kuivauslaitteiden valmistukseen, maahantuontiin ja markkinointiin Suomessa ja lähialueilla. Suuri osa laitteista valmistetaan itse ja niiden kestävyys sekä helppokäyttöisyys on todistettu jo useilla markkinoilla. Asiakkaamme tuotteita toimitetaan esim. kiinteistöpesuloihin, hoitolaitoksiin ja kaupallisiin pesuloihin.Odotamme sinultaTEHTÄVÄSSÄ toimit asiakkaamme palveluksessa teknisenä asiantuntijana jälkimarkkinoinnin parissa. Vastuullasi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen asiantuntija Espooseen, on ilmoitettu VMP -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 222 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus