Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme useille asiakkaillemme ammattitaitoisia itsenäiseen työhön pystyviä kokkeja ja keittiöapulaisia Lahden talousalueelle. Työhön kuuluu vaihtelevasti itsenäinen ruuanvalmistus, kylmäkön työt sekä välillä myös avustavat keittiön tehtävät. Työvuorot voivat sijoittua ma-su klo 06-02 välille.Odotamme sinultaOdotamme sinulta itsenäistä, ammattitaitoista ja ripeää otetta työhön, sekä joustavuutta työaikojen suhteen.Koulutus ja työkokemusSinulla tulee olla alan koulutusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Norway ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sweden ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Finland ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Norway Sweden Finland .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarvittaessa töihin kutsuttava kokki, on ilmoitettu VMP -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa