Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt Rovaniemen keskustassa sijaitsevaan tyylikkääseen ja kansainväliseen hotelliin TARJOILIJOITA talvisesongin ajaksi.

Santa's Hotel Santa Claus on Rovaniemen kaupungin sydämessä sykkivä hotelli, joka tarjoaa korkealuokkaisia ja monipuolisia majoitus- ravintola ja kokouspalveluita sekä loma- että liikematkailijoille. Hotel Santa Clausissa on useita ravintoloita, joissa tarjoillaan modernilla tavalla sekä lappilaisia perinneherkkuja että hieman kansainvälisempiäkin makuja. Tarjolla on monipuolinen työkenttä, osaava tiimi, paljon mielenkiintoisia haasteita sekä runsaasti onnistumisia ja yhteistä iloa.
Odotamme sinulta
Etsimämme tarjoilijat ovat jo jonkin verran kokemusta kartuttaneita positiivisia tiimipelureita, jotka tarttuvat toimeen reippaalla otteella yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia tehokkaasti ja hymyillen hektisimmilläkin hetkillä. Luvassa on monipuolisia työtehtäviä aamiaistarjoilusta À la Carteen , joten joustavuus ja monipuolisuus ovat ehdottomasti valttia tätä tehtävää haettaessa.
Muut tiedot
Työ alkaa marraskuussa, ja kestää maaliskuulle saakka. Työtunteja kertyy arviolta 80-120 kolmessa viikossa. Työ voi sisältää aika-ajoin liikkumista toimipisteiden välillä, joten ajokortti on hyödyksi tätä tehtävää haettaessa. Työ on vuokratyöpaikka, ja VMP Rovaniemen väki vastaa hakuprosessin etenemisestä. Mikäli innostuit ja hoksasit olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus piakkoin: kartoitamme tekijöitä jo hakuajan aikana.
Työnantaja: VMP Sijainti: Rovaniemi, Suomi Työajat: hourly work Yhteystiedot: Saila Lääkkölä, 0400 188 666, Saila.Laakkola@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002640 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovaniemi, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilijoita lappilaisen matkailun näköalapaikalle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovaniemi, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa