Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme tallentajaa Helsinkiin. Tehtävänäsi on työskennellä itsenäisesti vieden tietoa järjestelmiin ja päivittää tietokantaa.Odotamme sinultaOlet tarkka ja pystyt työskentelmään ripeästi. Tietokoneen peruskäyttösi on sujuvaa ja sinulla on käyttökokemusta Office-ohjelmista. Eduksi luemme aiemman kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä sekä tallennustöistä.Koulutus ja työkokemusKaupallinen koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on näppärä toiminta tietokoneiden parissa ja tarkkuus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Helsinki tiedonhallinta ja arkistointi Sipoo tiedonhallinta ja arkistointi Vantaa tiedonhallinta ja arkistointi Espoo tiedonhallinta ja arkistointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tallentaja Helsinkiin!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 248 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus