Duunitori suosittelee
Promoottori

Face2face

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt auktorisoidulle tilitoimistoasiakkaallemme AMMATTITAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ. Tehtävänä on mm. itsenäisesti hoitaa eri yhtiömuotojen kuukausikirjanpidot reskontrineen, tilinpäätöksineen, verosuunnitteluineen sekä palvella asiakkaita erilaisissa taloushallinnon kysymyksissä niin aloittelevien yrittäjien kuin jo konkareidenkin yhteistyökumppanina. Työtä tehdään Turun keskustan viihtyisissä toimitiloissa, jossa on käytössä nykyaikaiset sähköiset kirjanpitojärjestelmät mm. Procountor, Lemonsoft ja Maestro.
Odotamme sinulta
Sinulla on jo kokokemusta kirjanpidosta tilitoimistomaailmassa ja pystyt kantamaan vastuun omista asiakkaistasi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tunnet eri verolakien lainalaisuudet. Osaat neuvoa asiakkaita niin yritys-kuin yksityispuolen veroasioissa ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Osaat kyseenalaistaa asioita ja myös jakaa osaamistasi. Sinulla on jo KLT-tutkinto, tai valmiudet sen suorittamiseen. Eduksesi lasketaan kokemus palkanlaskennasta.
Muut tiedot
Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi kannustavan ja mukavan työilmapiirin nykyaikaisessa toimistoympäristössä. Tässä tehtävässä haemme hakijaa joka voisi vakinaistua asiakasyritykseemme. Osuiko speksit kohdalleen? Mikäli näin onnellisesti kävi, hae tehtävää oheisesta linkistä ja täytä työnhakuprofiilisi sivuillemme ja liitä mukaan myös CV palkkatoivomuksineen. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Työnantaja: VMP Sijainti: Turku, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Aivi Elo, 040 307 5014, Aivi.Elo@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.01.2017 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turku, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sinä kirjanpidon multipeluri, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Turku, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 174 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa