Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ToimenkuvaHaemme nyt auktorisoidulle tilitoimistoasiakkaallemme AMMATTITAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ. Tehtävänä on mm. itsenäisesti hoitaa eri yhtiömuotojen kuukausikirjanpidot reskontrineen, tilinpäätöksineen, verosuunnitteluineen sekä palvella asiakkaita erilaisissa taloushallinnon kysymyksissä niin aloittelevien yrittäjien kuin jo konkareidenkin yhteistyökumppanina. Työtä tehdään Turun keskustan viihtyisissä toimitiloissa, jossa on käytössä nykyaikaiset sähköiset kirjanpitojärjestelmät mm. Procountor, Lemonsoft ja Maestro.Odotamme sinultaSinulla on jo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sinä kirjanpidon multipeluri, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 233 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus