Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaillemme Sotkamoon siivoustyöntekijöitä useisiin eri kohteisiin mm. laitossiivoukseen, mökkisiivoukseen ja muihin vastaaviin kohteisiin.Odotamme sinultaAsenne ratkaisee! Töihin opastetaan, mutta aiempi kokemus siivouksesta otetaan huomioon.Koulutus ja työkokemusJoissakin tehtävissä voit tarvita omaa autoa työmatkoille ja hygieniapassin. Kaikissa työtehtävissä sinun tulee tulla toimeen suomenkielellä.Muut tiedotTyötehtävät ajoittuvat pääsääntöisesti klo. 7-20 välille mutta töitä voi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kajaani siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuhmo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nurmes siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ristijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sotkamo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Valtimo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Paltamo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rautavaara siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sonkajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kajaani Kuhmo Nurmes Ristijärvi Sotkamo Valtimo Paltamo Rautavaara Sonkajärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoustyöntekijöitä Sotkamoon, on ilmoitettu VMP -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 220 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa