Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.06.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Sotkamon kunnalle siivoojia, astiahuoltajia sekä ruokapalvelutyöntekijöitä useisiin kohteisiin.Odotamme sinultaJoissakin kohteissa edellytetään voimassa olevaa hygieniapassia.Koulutus ja työkokemusTehtävien hoitaminen edellyttää hyvää Suomenkielen taitoa.Muut tiedotJoissakin kohteissa vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kajaani siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuhmo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nurmes siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ristijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sotkamo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Valtimo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Paltamo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rautavaara siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sonkajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kajaani Kuhmo Nurmes Ristijärvi Sotkamo Valtimo Paltamo Rautavaara Sonkajärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoojia Sotkamoon, on ilmoitettu VMP -palvelussa 27.06.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus