Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme puolipäiväistä siivoojaa. Tunteja olisi tarjolla päivässä 2,5h ja työaika sijoittuu aamuun. Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjantaihin. Työnkuvaan kuuluu päiväkodin siivous ja mm. vaatehuolto.Odotamme sinultaEdellytämme hakijalta joko alan koulutusta tai työkokemusta sekä suomen kielen taitoa. Oma auto katsotaan eduksi hakijalle.Muut tiedotJos kiinnostuit, täytäthän pikaisesti hakemuksen sivuillamme. Työ alkaa heti sopivan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Norway siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sweden siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Finland siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.01.2017. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 229 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus